Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

45 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Rosa gardiner

Hos Linea hittar du ett stort sortiment av rosa gardiner i olika nyanser, mönster och material. De erbjuder rosa gardiner i nyanser som ljusrosa, babyrosa, korallrosa och mörkrosa. Varje nyans kan ge ett annat intryck av ett rum beroende på dess ton och intensitet. Ljusrosa och babyrosa kan ge en mjuk och söt känsla medan mörkrosa kan ge en mer sofistikerad och djärv känsla.

Linea erbjuder rosa gardiner i olika material, såsom sammet och bomull, vilket gör att man kan hitta det perfekta materialet som passar ens inredningsstil och behov. Sammet ger en lyxig och elegant känsla, medan bomull ger en mer avslappnad och hemtrevlig atmosfär. Spets kan ge en romantisk touch till rummet.

Utöver rosa gardiner i olika nyanser och material finns det också olika mönster, såsom blommigt och rutigt. Dessa mönster kan ge en extra dimension till rummet, genom att lägga till textur och färg till gardinerna. Men om man vill ha enkelhet i sin inredning, finns det också enkla rosa gardiner tillgängliga hos Linea.

Oavsett om man söker efter en romantisk och mjuk känsla eller en sofistikerad och djärv atmosfär, har Linea rosa gardiner för alla smaker.