Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

345 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Kanallängder

Hos oss hittar du ett brett utbud av kanallängder för alla typer av rum och miljöer. För dig som vill inreda med hjälp av textil är gardiner det som gör störst skillnad för att skapa ett mer levande och ombonat hem. Med vårt stora sortiment av gardiner kommer du både inspireras och få kreativiteten att flöda. Välj och vraka mellan bland annat kanallängder, panellängder, knytbandslängder med mera. Du kan också filtrera mellan färger, storlekar och varumärken som Fondaco, Noble House och vårt eget varumärke Linea.  Handla alltid tryggt och säkert hos Lineahemma.se.

 

Vad är en kanallängd?

Kanallängden är vår vanligaste gardintyp. Den har en kanal sydd på gardinen och träs på gardinstången. Kanallängden är bra då den passar på flera typer av gardinstänger. En kanallängd liksom många andra längder kan hänga rakt ner eller dras ihop på mitten av ett omtag eller gardintofs. Våra kanallängder finns ofta i två längder, en som når ner till golvet och en som når strax nedanför fönsterbrädan.

Vill du hitta mer tips & idéer om hur du väljer rätt gardiner till just ditt hem? Ta en titt på vår guide där vi hjälper dig att välja rätt gardinmodell.