Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

995 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Hushåll

Till hemmet köper vi hushållsartiklar i mängder! Många gånger köper vi likadant när en produkt är förbrukad. Det lönar sig ibland att kika runt lite för att få inspiration, särskilt när det gäller hushållsprylarna. Många gånger vet vi inte att det finns förrän vi ser det!

Glas och porslin

Det är något vi alla använder varje dag! Muggar, glas och tallrikar för att nämna några. Kan tyckas att till exempel en vas är bara en vas men den finns ju i flera hundra former och varianter.

Små inredningsdetaljer som lyktor och krukor i porslin mm vill man kanske byta ofta och få kunna köpa för en billig peng.

Kökshanddukar

Kökshanddukarna är ett måste i köket! Man kan aldrig ha få för många… Köp flera i olika färger och mönster. Även tygservetterna har kommit tillbaka, snyggt och stilfullt vid dukningar 

Paradhanddukar och hyllor

Förnya ditt hem på ett klassiskt vis med en paradhandduk och paradhylla. Skapar en trivsam och ombonad miljö i ditt kök!