Läs mer om cookies

Varukorg

Panellängder

Välj och vraka mellan olika panellängder som gör ditt fönster och rum mer levande. Upptäck ett stort utbud av panelgardiner med olika mönster och färger från varumärken som Arvidssons Textil, Fondaco och även Linea. Hos oss på Linea kan du tryggt och enkelt köpa gardiner online till bra priser och med snabba leveranser. Låt dig inspireras hos Lineahemma.se

 

Vad är en panelgardin?

Panellängder, panelgardiner eller vepor som de också kallas är smala längder som hänger raka från gardinstången. De ramar in fönstret och det blir oftast finast att ha flera panellängder omlott på varje sida. Använd gärna olika färger på panellängderna för att matcha varandra. Det kan också vara fint med en mönstrad och en enfärgad panel som plockar upp mönstrets färger.

När du hänger upp panellängder använder du panelvagnar. I botten av längden placerar du tyngden som medföljer panelvagnen, det ger ett fint fall på gardinerna. Om du vill hänga flera panellängder omlott rekommenderar vi att du använder dig av öppna panelvagnar.

 

Vilken typ av gardin ska man välja?

Med hjälp av gardiner kan man förändra ett rums intryck och skapa olika känslor. Ska det vara lantlig, stilrent eller kanske lekfullt och färgglatt? Om du är osäker på vilken typ av gardin som passar bäst har vi en guide som hjälper dig att hitta rätt gardinmodell. Vill du ha tips och råd hur du kan hänga upp dina gardiner? Då har vi dessutom inredningstips att ta del av.