Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

20 artiklar
Sortera efter:

Rumsdoft

På Linea kan du hitta rumsdofter som ger ditt hem den där extra touchen för att få det hemtrevligt. Vi erbjuder ett brett utbud av doftpinnar och doftljus, som både doftar gott samtidigt som det blir en inredningsdetalj.

Doftpinnar är den perfekta lösningen för att skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt hem. De sprider en härlig doft som fyller rummet med en känsla av lugn och ro. Vi har bland annat dofter som vanilj, lavendel, citrus och kanel.

Rumsdofter är en viktig del av att skapa en trivsam och avslappnad atmosfär i ett hem eller arbetsplats. Doftpinnar och doftljus är två populära sätt att sprida en behaglig doft i ett rum. Doftpinnar är en diskret och långvarig lösning som sprider doften gradvis, medan doftljus ger en mer intensiv och snabb effekt.

Så om du vill ge ditt hem en extra touch av lyx och stil, välj våra doftpinnar och doftljus för att skapa den perfekta atmosfären.