Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

434 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Prydnadskuddar & kuddfodral

På Linea är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av kvalitetsprodukter för att hjälpa dig att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem. Och vad kan vara enklare än att fräscha upp dina soffor och stolar med våra vackra prydnadskuddar och kuddfodral?

Vi erbjuder ett brett sortiment av kuddar och kuddfodral i olika storlekar, former, färger och mönster för att passa din personliga smak och heminredning. Vi erbjuder bl.a kuddar och kuddfodral i högkvalitativa syntetfibrer, och för dig som vill ha ett lyxigare alternativ erbjuder vi kuddar och fodral i bomull och ull. Några varumärken som vi säljer är Linea, Mogihome, Fondaco, Svanefors och Arvidssons Textil.

Våra kuddar och kuddfodral är perfekta för att ge ditt hem en ny look och känsla. Låt dina kuddar och kuddfodral från Linea lyfta din heminredning och ge ditt hem ett personligt och unikt utseende.

Så vad väntar du på? Utforska vårt sortiment av kuddar och kuddfodral idag och låt oss hjälpa dig att skapa den hemmiljö du alltid har drömt om. Vi erbjuder snabb leverans och enkla returer för att göra din shoppingupplevelse ännu bättre. Shoppa nu på Linea och njut av våra vackra prydnadskuddar och kuddfodral!