Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

Knytbandslängder

På Linea hittar du ett brett utbud av olika typer av gardiner. Allt från kanallängder, knytbandslängder, hällängder bland mycket annat. Skapa en hemtrevlig och ombonad miljö med hjälp av nya gardiner. Med våra vackra knytbandslängder skapar du en mysig och hemtrevlig känsla att trivas i!

Alltid till ett bra pris och snabba leveranser.

 

Hur ser en knytbandslängd ut?

Både knytbandslängder och hällängder har hällor som träs eller knyts på gardinstången. Hällorna kan sitta både på gardinens framsida, baksida (kallas även franska veckbandslängder) eller ovanpå gardinen. Knytbandslängder är knutna i överkant. Hällängder har hällorna i ovankant av gardinen. Lär vår guide om att hitta rätt gardinmodell.

 

Inredningstips

Gardiner kan hjälpa till att förändra ett rums intryck. Vill du ha tips och idéer på hur du kan inreda med gardiner? Här hittar du inspiration och olika inredningstips som kan hjälpa dig att fixa den stilen du är ute efter.