Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

189 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Bordstabletter, underlägg & brickor

Lyft din dukning med snygga bordstabletter. Med tabletter kan du på ett enkelt sätt skapa en skön atmosfär med en ombonad känsla för alla tillfällen. Bordstabletter skyddar dessutom köksbordet mot slitage och du undviker skramlet från besticken på ett föredömligt sätt. Välj bland flera olika färger, former och hitta den bordstablett som passar till just din dukning. Inred med en lyxig känsla, stilrent eller varför inte matcha med olika färger. Passa på att ta en titt efter matchande bordslöpare, servetter, glas och porslin eller upptäck hela sortimentet i avdelningen för hushåll. Alltid bra priser och snabba leveranser. Låt dig inspireras med vårt breda utbud av bordstabletter!

 

Glasunderlägg & grytunderlägg

Utöver bordstabletter kan du också piffa till dukningen med snygga glasunderlägg och grytunderlägg. Här hittar du underlägg i olika färger, former och material. Bevara ditt bord och håll det fritt från fläckar, samtidigt som det passar perfekt att duka fint med inför middagen. Handla dina glasunderlägg och grytunderlägg online hos oss på Linea.  

 

Handla bordstabletter, glasunderlägg och grytunderlägg online hos Linea

Hos oss på Linea hittar du allt du behöver för att få till en snygg dukning. Klicka hem dina favoriter redan idag och upptäck både bordstabletter, glasunderlägg och grytunderlägg bland mycket annat i sortimentet. Handla tryggt och enkelt online hos Linea och få till en dukning för flera tillfällen.