Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

60 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Frottéhandukar & badlakan

På Linea kan du hitta ett stort utbud av frottéhanddukar och badlakan. Några av våra varumärken är Boel & Jan, HT Design, Borganäs Of Sweden, Classic Textiles, Linea, Fondaco, Noble House och Mogihome.

Våra frottéhanddukar och badlakan som är tillverkade av bland annat bomull som är mjuk och absorberande för att ge dig den perfekta känslan av komfort efter ditt bad eller din dusch. Våra produkter kommer i olika storlekar och färger, vilket gör det enkelt för dig att välja det som passar just dig och din stil.

Vi på Linea är stolta över att kunna erbjuda en rad olika stilar och mönster som passar alla smaker och behov. Våra produkter är också slitstarka och lätta att tvätta, så du kan använda dem om och om igen utan att oroa dig för kvaliteten.

Vårt sortiment av frottéhanddukar och badlakan är det perfekta sättet att göra ditt badrum till en lyxig oas och ge dig själv den ultimata avkopplingen efter en stressig dag.