Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

153 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Löpare

Välkommen till Linea där vi erbjuder ett brett utbud av löpare för att göra din heminredning ännu mer elegant och stilren. Vi förstår att valet av rätt bordslöpare kan göra en enorm skillnad i hur ditt rum ser ut och känns, och därför har vi sett till att alltid ha ett väl kurerat sortiment av bordslöpare.

Vårt sortiment inkluderar löpare i olika färger, mönster och material, så att du kan välja den som passar din stil och dina behov. Vi har allt från moderna, minimalistiska mönster till mer traditionella mönster som ger ditt hem en varm och inbjudande känsla.

Vi arbetar med några av de bästa tillverkarna i branschen för att säkerställa att våra kunder alltid får högkvalitativa produkter till ett överkomligt pris. Våra bordslöpare finns i olika material bland annat 100% bomull och 100% lin. Bomull är ett starkt och slittåligt material som är perfekt för bordslöpare eftersom det kan motstå daglig användning och slitage. Bomull är också enkelt att rengöra och underhålla, vilket gör det till ett praktiskt val för bordslöpare. Lin är känt för sin eleganta och sofistikerade look, och det är också mycket hållbart och slitstarkt.

Oavsett om du vill ha en löpare för ett speciellt tillfälle eller för att ge ditt hem en ny look, är vi säkra på att du kommer att hitta den perfekta löpare i vårt sortiment.

Så, ta en titt på vårt sortiment av löpare idag och hitta den perfekta accessoaren för att göra ditt hem ännu mer elegant och stilren. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken!