Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

56 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Sittkuddar & stolsdynor

Vi erbjuder sittkuddar, stolsdynor eller sittdynor som det också kallas i olika material som ull, läder och bomull. Dessa material ger en mjuk och behaglig känsla, samtidigt som de håller länge och ger en elegant look till din inredning. Vårt sortiment är perfekt för att ge en extra touch av komfort till dina stolar eller soffor.

Hos oss kan du hitta allt från snygga sittkuddar till eleganta stolsdynor, som både ger dig den komfort du söker och samtidigt passar in i din stil.

Oavsett om du vill ha en modern eller mer traditionell stil har vi något för dig. Våra produkter är också lätta att rengöra och underhålla, så du kan alltid hålla dem fräscha och rena.

Så varför inte skaffa en av våra sittkuddar, stolsdynor eller sittdynor idag och upplev skillnaden själv? Vi garanterar att du kommer att älska vår kvalitet och komfort. Utforska vårt sortiment nu och hitta din nya favorit hos Linea!