Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

988 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Dekoration

Att dekorera sitt hem med personligt utvalda saker gör det unikt! Lycka är väl att få köpa sina favoriter som man tycker om och få ställa fram dem! Dekoration är intressant, roligt och kan ofta vara ganska billigt. Det är de små detaljerna som visar vad du har för stil och om du vågar blanda som du vill och inte efter årets trender!

Lampetter och takkronor

Vad vore väl ett torp eller en stuga utan en ljuskrona? Men ack så vackert det är även i den moderna lägenheten eller huset! Man höjer definitivt nivån på inredningen med en ljuskrona.

Dukar, vaxdukar och löpare

Vi älskar dukar, både inne & ute. Val av duk varierar efter hur och var du t.ex. vill duka. Vid festligheter inomhus kanske en stor duk är att föredra. Till vardags kanske en fin liten löpare över bordet som gör det enkelt att torka av bordet. Till våren och sommar är vaxduken populär! Den finns med massor av mönster och köps i metervara så du kan få den så lång du vill!

Tavlor och posters

Att pryda väggarna med traditionella tavlor har gjorts i århundraden. Posters är relativt billiga i jämförelse och mycket mer ekonomiskt att byta ut allteftersom man kanske tröttnar! Vill man kan de bytas ut efter årstid eller när du ändrar färg hemma. Våra tavlor och posters passar bra till de flesta hem till ett bra pris!

Konstväxter och krukor

Idag kanske vi inte har tid för regelbunden tillsyn av levande växter. Så alternativet med att ha konstväxter istället har skjutit i höjden de senaste åren. Du behöver inte vattna eller tänka på placeringen. Konstväxten överlever allt! De har fått ett mer naturtroget utseende och finns i massor att välja mellan. Du kan till och med skapa din egen bukett av!

Doftljus och doftpåsar

När man kommer in i ett hem som har doftljus så känner man med en gång en känsla av lyx och som samtidigt har en lugnande effekt. Fint att ge bort som gåva också!

Traditionella ljus har ju alltid bidragit till en mysig stämning och nu är även LED-ljusen oerhört populära. LED-ljusen finns som blockljus, vanliga ljus och som värmeljus so alla drivs med batterier.

Ljusstakar och ljuslyktor

Ljuslyktor och ljusstakar har sin plats i alla hem! Färger och former ändras hela tiden men vissa modeller går aldrig ur tiden. Något som vi anammat är lyktorna Fireplace som har utseende som en riktig eldstad. Även runda former har blivit ett välkommet inslag i våra hem. 

Prydnadssaker

Att hitta dom små dekorativa prydnadssakerna är en hobby i sig. Ibland vill man gå på loppis eller så handlar man online.