Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

60 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Lakan & örngott

På Linea är vi stolta över att kunna erbjuda de mest ljuvliga och bekväma lakan och örngott som du någonsin har upplevt. Med vårt stora sortiment av högkvalitativa produkter kan du skapa en oas av komfort i ditt sovrum.

Våra lakan är tillverkade av 100 % bomull vilket gör dem otroligt mjuka och bekväma. De är också lätta att ta hand om och tvätta. Med våra dra-på-lakan kan du enkelt byta lakan och spara tid på att bädda sängen.

Men det är inte bara våra lakan som är fantastiska, vi erbjuder även örngott i olika material som bomull, linne och lin. Oavsett vilken typ av tyg du föredrar, så hittar du garanterat något som passar just dig.

Glöm inte att vi också har sängkappor i olika storlekar och färger som passar perfekt till dina nya lakan och örngott. Så tveka inte att beställa dina nya favoritprodukter från Linea idag och upplev själv hur det är att sova i mjuka och sköna sängkläder varje natt!