Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

41 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Svarta gardiner

Svarta gardiner är en tidlös och elegant inredningsdetalj som kan göra en stor skillnad i rummets utseende och känsla. Linea erbjuder ett brett utbud av svarta gardiner i olika stilar och mönster. Här finns både helfärgade svarta gardiner som kan ge ett stilrent uttryck, samt mönstrade svarta gardiner med blommor och grönskande bladmotiv som kan ge ett mjukt och inbjudande intryck.

Svarta gardiner kan vara ett utmärkt val för att skapa kontrast och djup i ett rum. De kan bidra till att skapa en mysig miljö i sovrummet eller vardagsrummet, men också en mer formell och elegant känsla i exempelvis matsalen eller arbetsrummet. Svarta gardiner kan också hjälpa till att blockera ljus och ge ett privat utrymme i rummet.

Att styla rummet med svarta gardiner är enkelt och kan göras på olika sätt för att skapa den önskade känslan. För att skapa en modern look kan man kombinera svarta gardiner med metalliska detaljer och möbler, medan en mer avslappnad och bohemisk stil kan uppnås genom att lägga till mjuka texturer som plysch och sammet. Hos Linea finns det garanterat något som passar just ditt rum och din inredning.