Läs mer om cookies

Varukorg

Trasmattor & bomullsmattor

Hos oss på Linea hittar du ett brett utbud av bomullsmattor och trasmattor i flera olika storlekar, färger och mönster. Med rätt bomulls- eller trasmatta får du ett ombonat och mysigt rum som blir både varmare och mer ljuddämpat. Välj en design som smälter in i inredningen eller en som sticker ut och sätter sin prägel på rummet. Låt dig inspireras av sortimentet och hitta en bomullsmatta eller trasmatta som passar till just ditt hem. Om du söker en specifik storlek och färg kan du filtrera efter dina önskemål. Du kan också filtrera utefter varumärken som Boel & Jan, Fondaco, Svanefors eller Linea.

 

 

Halkskydd till matta

Visst är mattor en riktigt snygg inredningsdetalj, men det är också viktigt att tänka på säkerheten. Halkskydd under mattan hjälper framförallt till att minska risken att snubbla på den och bidrar till att mattan håller sig på sin plats. Detta kan vara lämpligt att använda under både bomullsmattor och trasmattor. Dessutom blir dammsugningen betydligt lättare eftersom mattan oftast inte flyttar på sig på samma sätt. 

 

Handla trasmattor och bomullsmattor online hos Linea

Hos oss på Linea handlar du din matta både tryggt och enkelt online. Sätt din egen prägel på rummet och hitta din favorit bland våra trasmattor och bomullsmattor redan idag. Alltid 14 dagars öppet köp och returrätt.