Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

67 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Gardinstänger & tillbehör

Glöm inte gardinstången! Här hittar du ett brett sortiment av gardinstänger, gardinskenor, väggfästen och öglekrokar bland mycket annat. En gardinstång med en vacker ändknopp kan vara det lilla extra som ger rummet den kompletta känslan. Om du är ute efter något specifik kan du enkelt filtrera bland gardinstänger, gardintillbehör och sytillbehör. Du kan också filtrera utefter olika färger och varumärken som Fondaco, Hasta och Linea.

 

Inspiration och gardinstänger

Det finns flera olika knep på hur du kan sätta upp en gardinstång för att ge olika effekt eller intryck i ett rum. Genom att sätta fast gardinstången nära taket tillsammans med långa gardiner får man känslan av ett större rum och likaså fönster. Med knytbandslängder framhävs gardinstången, vilket skapa en mer romantisk känsla i rummet. Detta är bara några få tips på hur gardiner och gardinstänger kan ge olika intryck i ett rum med hjälp av små knep. När du köper gardiner är det viktigt att tänka på att mäta hur långa gardiner som behövs för att uppnå bästa resultat. Om du vill har några fler tips kan du kika in vår guide hur du kan inreda med gardiner.