Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

127 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Gröna gardiner

Linea erbjuder ett stort urval av gröna gardiner i olika nyanser. Det finns allt från mörka nyanser av skogsgrönt till ljusare nyanser. Varje nyans av grönt kan ge ett rum en helt annan känsla. Till exempel kan mörkgrön ge ett rum en mer mysig och ombonad känsla, medan ljusa nyanser kan ge ett rum en mer fräsch känsla.

Gardinerna på Linea finns i olika mönster, material och nyanser för att passa olika stilar och smaker. Det finns med mönster som blad, blommor och frukt som kan ge ett rum en naturkänsla. För den som föredrar en enklare stil finns det enfärgade gröna gardiner som kan ge en mer minimalistisk och modern känsla.

Gardinerna på Linea finns också i olika längder och material, såsom bomull och sammet. Bomullsgardiner ger en mer avslappnad och luftig känsla, medan sammetsgardiner kan ge en mer elegant och exklusiv känsla. Valet av material kan också påverka gardinernas förmåga att blockera ljus och ljud. Oavsett om man vill ha gardiner i mörka eller ljusa nyanser av grönt, med eller utan mönster, korta eller långa gardiner, så finns det ett stort urval att välja bland på Linea.