Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

30 artiklar
Sortera efter:

Badrumsmattor

En ny och fräsch badrumsmatta kan piffa upp badrummet på ett snabbt och enkelt sätt och ge en mer ombonad och mysig känsla. Badrumsmattan fyller också en funktion med minskad halkrisk och är dessutom riktigt skön att placera fötterna på efter en dusch. Hos oss på Linea hittar du många olika badrumsmattor i diverse färger och mönster. Vad passar bäst i ditt badrum? Välj mellan att köpa i metervara efter önskad längd, en rektangulär eller varför inte en snygg rund badrumsmatta? Är du ute efter en specifik storlek, färg eller varumärke kan du enkelt filtrera utefter dina önskemål. Här hittar du badrumsmattor från vårt eget varumärke Linea och även från Noble House. Alltid till låga priser och snabba leveranser!

 

 

Badrumsmatta i metervara

Hos oss på Linea kan du köpa din badrumsmatta i metervara. Dessa finns i flera snygga mönster och du väljer själv den exakta längden som behövs för just ditt badrum. Materialet är gjort av mjuk PVC vilket gör mattan utmärkt att placera i fuktiga områden. Detta mjuka material i badrumsmattan gör den också extra behaglig att gå på.

 

Handla din badrumsmatta online hos Linea

Handla din badrumsmatta tryggt och enkelts hos oss på Linea. Alltid 14 dagars öppet köp och returrätt. Låt dig inspireras av hela sortimentet i webbutiken och klicka hem din badrumsmatta redan idag.