Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

373 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Påslakan och sängkläder

Bland det skönaste som finns är väl ändå att krypa ner i en nybäddad säng. För med sköna sängkläder sover du bättre och känslan av vila blir tydligare. Vi väljer våra sängkläder med omsorg.

Det ska vara av skön kvalitet och se inbjudande ut oavsett om du har köpt billiga påslakan eller något som kostat lite mer. Kanske även komplettera med extra innerkuddar och köpa till fina örngott.

Val av sängkläder

Ibland är det svårt att veta vad man ska köpa för sängkläder och i vilken kvalitet. Man ska välja med omsorg. Vi tillbringar mycket tid i sovrummet så det är värt att köpa nya sängkläder emellanåt.

Ett bra och snabbt sätt är att söka efter t.ex. påslakanset, då du får fram ett set med 2 eller 3 delar ända upp till King size-storlek.

Men vilken kvalitet ska man då köpa? Det är ju väldigt individuellt men ett tips är att se vilken komposition du har i ditt favoritpåslakan, det är en bra start.

Vilken kvalitet passar mig?

Vilken kvalitet man ska ha är väldigt individuellt. Men det finns en uppsjö av olika kvaliteter, helt beroende på vad du vill ha och vad det får kosta. Populärt är påslakan i bomull som känns behagligt mot huden. Sen finns det naturligtvis andra exklusiva kvaliteter som t.ex. Egyptisk bomull, Percale och Satin som ger dig lite lyxig hotellkänsla.

En annan viktig del är även att ha bra underlakan. Det ska vara mjukt och ge en behaglig känsla att ligga på, som får en att inte vilja stiga upp ur sängen!

Det finns vanliga lakan i olika storlekar och prisklasser, samt att det finns Dra-på-lakan för den som föredrar det. Linea har även mjuka sköna påslakanset för barn med roliga mönster och färger, allt i 100% bomull.

Komplettera med kuddar och överkast

Att bädda fint och få ett inbjudande och ren känsla kan enkelt ges med att bädda med fler kuddar och varför inte med en örngott. Som det lilla extra kan man ha ett lyxigt sängöverkast och några prydnadskuddar till.

Täcken och kuddar

Man får heller inte glömma av det som finns under dina påslakan och örngott! Det är själva täcket och kudden som utgör grunden till din komfort i sängen. Då ska du fråga dig vad du vill ha, ett varmt täcke eller ett som är lite svalare. Vill du ha ett fiber-, dun- eller tyngdtäcke?

Våra täcken och kuddar finns i en mängd olika modeller och material. Allt anpassat för att göra din sömn så behaglig som möjligt.

Bäddtillbehör

Det blir allt vanligare att trä på ett madrasskydd för att hålla madrassen ren. Vi har ett urval av bland annat toppklädsel, plastad frotté och madrasskydd i olika storlekar.

Att köpa sängkläder online

Det är smidigt och bekvämt att beställa sina sängkläder och påslakanset från vår webbutik. Hos oss handlar du alltid tryggt och säkert med 14 dagars öppet köp!