Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

100 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Konstväxter 

Konstväxter och plastblommor är ett populärt alternativ till levande växter för både heminredning och företagsinredning. De kan ge samma effekt som levande växter utan att kräva någon som helst form av underhåll eller bevattning. Här listar vi några anledningar till varför konstväxter är ett utmärkt alternativ.

Lättskötta och flexibla

Konstväxter behöver varken vattnas, gödas eller beskäras utan behåller form och färg över lång tid. De kan också placeras i varierande miljöer och ger dig möjlighet att experimentera med olika inredningsstilar. Du kan använda dem för att framhäva specifika inredningsdetaljer eller för att fylla ut tomma ytor.

Allergivänliga

Plastblommor och konstväxter orsakar inga allergiska reaktioner och är ett bra val för dig med pollenallergi eller andra typer av allergier.

Klarar sig utan solljus

Vissa växter behöver mycket ljus för att överleva och trivas. Konstväxter kräver ingen belysning och du kan placera dem var som helst i rummet.

Prisvärda

Konstväxter är i längden billigare och mer prisvärt än levande växter eftersom de inte behöver bytas ut eller underhållas. Du kan med fördel plocka fram dem säsong efter säsong och de kommer att behålla sin färg och form under en lång tid.

Naturtrogna

Dagens konstväxter och plastblommor är verklighetstrogna och realistiska. I många fall ser man knappt skillnad på en riktig växt och en konstväxt.

Varierande utbud

Konstväxter finns i alla former och storlekar. Hos oss på Linea hittar du till exempel kvistar och snittblommor som kan användas till att skapa vackra buketter samt ett stort urval av krukväxter. Vi har bland annat:

  • Tulpaner
  • Rosor
  • Monstera
  • Påskliljor
  • Murgröna
  • Pelargoner
  • Orkidéer
  • Eucalyptus
  • Solrosor

Sammanfattningsvis kan man säga att konstväxter är en bra investering för dig som vill ha gröna växter i hemmet eller på arbetsplatsen utan krav på underhåll. De finns i en rad olika former och storlekar och kan användas för att skapa olika inredningsstilar. Glöm inte att köpa hem en passande kruka eller en ampel tillsammans med din nya konstväxt!