Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

Mörkläggningsgardiner

Stäng ute oönskat ljus med våra populära mörkläggningsgardiner. Hos oss hittar du ett brett sortiment av gardiner med mörkläggning som stänger ute till exempel starkt solljus. Perfekt för dig som på ett enkelt, smidigt och elegant sätt vill mörklägga ditt sovrum eller tv-rum. Hos oss på Linea hittar du både snygga mörkläggningsgardiner och hissgardiner med mörläggningseffekt. Använd filtret och sortera utefter dina önskemål och hitta en gardin som passar just dig. Är du osäker hur du ska göra för att skapa rätt känsla i rummet? Här hittar du våra inredningstips för gardiner.  

 

Vad är en mörkläggningsgardin?

Gardiner med en mörkläggningseffekt hjälper dig att få ett mörkt och behagligt rum utan att tumma på inredningen. Rama in ditt fönster med mörkläggningsgardiner i lyxigt material. Välj själv om du vill ha ett mörkt eller ett ljust rum på några enkla sekunder. Mörkläggningsgardiner stänger inte bara ute solljus utan hjälper även att dämpa ljud och skyddar även dina möbler från att blekas av solen.

 

Mörkläggande hissgardin

Med våra storsäljande hissgardiner med mörkläggningseffekt kan du enkelt stänga ute solljus i ditt sovrum. Våra hissgardiner har en ljusblockerande beläggning på baksidan som hjälper till att få ett mörkt och behagligt rum. Du skruvar enkelt upp hissgardinen med fästen som medföljer i förpackningen. Våra mörkläggande hissgardiner finns i flera olika storlekar och färger.

 

Sov bättre med mörkläggning

Visst ska vi inte klaga på solen, men när vi sover vill vi helst ha ett mörkt och svalt sovrum. Med våra mörkläggningsgardiner och hissgardiner med mörkläggning är det möjligt själv att minska ljuset i sovrummet anpassat till din dygnsrytm, vilket ger dig en bättre sömnkvalitet.

 

Köp tillbehör

Det många glömmer är att gardinstången är en del av helhetsintrycket när man inreder. En vacker ändknopp på stången kan göra det hela komplett. Skulle du behöva sy om dina mörkläggningsgardiner till rätt storlek för ditt fönster är en symaskin ett måste. Behöver du tvättråd för gardiner har vi satt ihop en guide för just detta ändamål.

 

Att köpa gardiner hos Linea

Det ska vara smidigt och enkelt att köpa gardiner online. Hos oss handlar du alltid tryggt och säkert med 14 dagars öppet köp.