Läs mer om cookies

Varukorg

623 artiklar
Sortera efter:

Kuddar och plädar

Vi älskar ju trenden med massor av kuddar i både säng och soffa. Det ger en varm och ombonad känsla och ger även ett spännande intryck! Här finns inget rätt eller fel utan det handlar om tycke och smak. Det är en relativt billig och enkel förändring som du gör genom att bara byta ut kuddfodralen och lägga fram en ny pläd. Du behöver alltså inte byta ut din soffa!

Prydnadskuddar och kuddfodral

Vem vill väl inte krypa upp i soffan när den är överfylld av knubbiga kuddar! Det mjukar upp en annars kanske lite kantig soffa eller säng. Blanda fritt med runda, fyrkantiga eller avlånga kuddar och känn efter vad som känns bra för dig. Vad gäller utseendet på fodralen så är det många som vill byta efter säsong! Ta till exempel till jul – då vill vi ju ha julmotiv, till våren kanske med lite skira mönster och på sommaren med fina blommor på! Till våra kuddfodral kan du givetvis köpa till innerkuddar.

Plädar

En pläd är oftast tidlös och kan användas till den inte håller ihop längre. Men varför vänta så länge? 
Ibland räcker det med att man plockar fram en ny pläd för att pigga upp hemma! En pläd behöver inte alltid hänga eller ligga över en soffa eller säng. Den kan bli en riktigt fin inredningsdetalj om du till exempel lägger den i en korg. På lineahemma.se hittar du plädar i härliga färger och material till bra priser!