Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

583 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Kuddar och plädar

Vi älskar ju trenden med massor av kuddar i både säng och soffa. Det ger en varm och ombonad känsla och ger även ett spännande intryck! Här finns inget rätt eller fel utan det handlar om tycke och smak. Det är en relativt billig och enkel förändring som du gör genom att bara byta ut kuddfodralen och lägga fram en ny pläd. Du behöver alltså inte byta ut din soffa!

Prydnadskuddar och kuddfodral

Vem vill väl inte krypa upp i soffan när den är överfylld av knubbiga kuddar! Det mjukar upp en annars kanske lite kantig soffa eller säng. Blanda fritt med runda, fyrkantiga eller avlånga kuddar och känn efter vad som känns bra för dig. Vad gäller utseendet på fodralen så är det många som vill byta efter säsong! Ta till exempel till jul – då vill vi ju ha julmotiv, till våren kanske med lite skira mönster och på sommaren med fina blommor på! Till våra kuddfodral kan du givetvis köpa till innerkuddar.

Plädar

En pläd är oftast tidlös och kan användas till den inte håller ihop längre. Men varför vänta så länge? 
Ibland räcker det med att man plockar fram en ny pläd för att pigga upp hemma! En pläd behöver inte alltid hänga eller ligga över en soffa eller säng. Den kan bli en riktigt fin inredningsdetalj om du till exempel lägger den i en korg. På lineahemma.se hittar du plädar i härliga färger och material till bra priser!