Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

325 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Gardinkappor

Med våra gardinkappor och bågar kan du forma ett mer ombonat och mysigt hem. Skapa ett rum att trivas i med vårt stora utbud utav säsongens olika mönster, färger och längder. Varför inte inreda med en snygg gardinkappa i köket eller kanske sovrummet? Du kan med enkel och trygg hand beställa till bra priser och smidiga leveranser. Välj allt från kanallängder, öljettlängder, panellängder och mycket mer. Använder du vårt filter kan du med enkelhet välja den färg och gardintyp du söker eller utefter varumärken som Svanefors, Fondaco, Arvidssons Textil, Boel & Jan & Linea.

Vill du ha mer tips och idéer om vilka gardiner som passar bäst till just ditt hem? Upptäck vår guide som hjälper dig att välja rätt gardinmodell

 

Hur mycket tyg behövs för en gardinkappa?  

Om du ska köpa gardinkappor i kappmetervara bestämmer du själv längden på gardinkappan. På så sätt kan du anpassa gardinen utefter bredden på just dina fönster. Tänk på att beställa 70% extra tyg för en bra längd med god marginal för att gardinkappan ska hänga snyggt veckad över hela gardinstången. - Tips: mät fönstret bredd och multiplicera med 1,7 för att få fram den längden som behövs. Tänk också på att klippa jämna rapporter utefter tygets mönster för att undvika att gardinkappan hamnar snett eller skevt. Hos oss på Linea hittar du både färdigsydda gardinkappor med en längd på 250cm och gardinkappor i metervara om du behöver mer anpassade utefter dina fönstermått. Vill du istället sy och designa gardiner helt på egen hand eller kanske matcha en gardinkappa med egensydda kuddar i liknande mönster kan du alltid kika in vårt breda sortiment av tyg i metervara!

 

Bågkappor

Bågkappor är en gardinkappa som är formad som en båge. Bågkappor är alltid färdigfållade och säljs ej som metervara.

 

Tygåtgång gardinkappor med veckband

2-fingerkrok och en tom ficka drar 35 cm extra tyg/m              (9 krokar/m).
2-fingerkrok och två tomma fickor drar 30 cm extra tyg/m      (7 krokar/m).
3-fingerkrok och en tom ficka drar 80 cm extra tyg/m              (8 krokar/meter).
3-fingerkrok och två tomma fickor drar 45 cm extra tyg/m      (6 krokar/m).
4-fingerkrok och en tom ficka drar 95 cm extra tyg/m              (8 krokar/m).
4-fingerkrok och två tomma fickor drar 70 cm extra tyg/m      (8 krokar/m).