Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

82 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Servetter

Servetter är en oumbärlig del av alla evenemang och middagar. Men vilken typ av servett ska man välja - pappersservetter eller tygservetter? Låt oss förklara skillnaderna så att du kan ta ett informerat beslut.

Pappersservetter är det praktiska alternativet. De är engångsartiklar och du behöver inte oroa dig för tvättning efter användning. Dessutom finns det många olika färger och mönster att välja mellan för att matcha din dekor. Pappersservetter är ett mer kostnadseffektivt alternativ, vilket gör dem perfekta för tillfällen där du behöver servera många gäster.

Men om du letar efter en mer eleganta och hållbara alternativ, är tygservetter rätt val för dig. Tygservetter kan användas om och om igen efter tvättning, vilket gör dem miljövänliga och kostnadseffektiva i det långa loppet. De ger en mer sofistikerad känsla och är ofta använda vid formella tillfällen.

Att använda tygservetter är också ett sätt att visa din uppskattning för dina gäster. De ger en lyxigare känsla och ger en extra touch av stil till ditt evenemang. Tygservetter finns i olika färger, storlekar och mönster för att matcha din inredning och tillföra en extra dimension till ditt evenemang.

Oavsett vilken typ av servett du väljer, är det viktigt att investera i kvalitet. Hos oss hittar du ett brett utbud av både pappersservetter och tygservetter av hög kvalitet. Vi har ett stort utbud av färger, mönster och storlekar för att passa alla dina behov. Kontakta oss idag för att hitta de perfekta servetterna för ditt evenemang.