Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

26 artiklar
Sortera efter:

Överkast

Få till en härlig bäddning med ljuvliga överkast och skapa samtidigt en mer ombonad och mysig känsla i sovrummet. Oavsett om du önskar överkast till dubbelsäng eller till en enkelsäng så hittar du detta bland mycket annat i sortimentet. Sängöverkast är en snygg detalj i inredningen och beroende på vilken känsla och stil du är ute efter kan du oftast få till det med en snygg bäddning. Genom att enbart täcka en tredjedel av sängen med överkastet kan du få en mysig hotellkänsla i sovrummet. Om du däremot låter ett överkast var sträckt längst med fotändan kan du skapa en mer stilfull känsla. Passa även på att upptäcka vårt breda sortiment av påslakanset och matcha med ett snyggt sängöverkast. Bland sortimentet hittar du sängöverkast från varumärken som Fondaco, Recycled by Wille, Svanefors och LineaAlltid bra priser och snabba leveranser.  

 

Hur stort överkast behöver du? 

Hos oss på Linea hittar du två olika storlekar bland våra överkast med avseende att det kan komma in fler storlekar framöver. Just nu har vi storlekarna 150x260 och 260x260 cm. Om du exempelvis behöver överkast till en 180 säng är ett överkast med storleken 260x260 det mest optimala valet. Då får du 40 cm tillgodo av överkastet på vardera sida av sängen. Har du en 160 säng är det större överkastet likaså här bättre för en snygg bäddning. Då får du en marginal med 50 cm överkast på vardera sida av sängen. Har du istället en 80-90 säng är våra mindre överkast i storleken 150x260 oftast bättre lämpade. När du väljer överkast anpassar du storleken efter just din säng. Tänk i sin tur på hur mycket marginal av överkastet som behövs på sidorna för att kunna göra just din önskade bäddning.