Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

228 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Dukar

Hos oss på Linea hittar du ett stort sortiment av bordsdukar, vaxdukar och löpare bland mycket annat. Välj mellan säsongens olika mönster, färger och material för att förgylla ditt hem med en dukning för alla tillfällen. Du kan dessutom beställa vaxdukar i metervara vilket innebär att du anpassar längden själv på vaxduken utefter just ditt bord. Om du vet med dig att du är ute efter en specifik duk eller kanske dukar i en viss färg och storlek kan du alltid använda vårt filter och få fram exakt det du önskar. Här kan du välja och vraka bland bordsdukar, vaxdukar och löpare från varumärken som Boel & Jan, Fondaco, Noble House, Svanefors och Linea. Alltid med bra priser och snabba leveranser.  

 

Duka med en bordsduk

En vacker duk kan förhöja din middagsbjudning och samtidigt ge ett lyxigare och ombonat intryck. Vi äter ju också med ögat, som man brukar säga. 

 

 

Handla din duk online hos Linea

Spana in vårt noga utvalda sortiment av dukar redan idag. Hos oss handlar du alltid med 14 dagars öppet köp.