Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

109 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Vaxdukar

Det ska vara enkelt och praktiskt att duka. Vaxdukar är ett lättskött alternativ till den traditionella textilduken. Upptäck vårt uppskattade sortiment av vaxdukar redan idag!

Snygga vaxdukar

Vaxdukar behöver inte vara tråkiga att duka upp till fest med. Vi erbjuder ett stort och varierat utbud av vaxdukar i olika färger, mönster och former, som till exempel runda vaxdukar. 

Praktiskt med en vaxduk

En vaxduk är ett bra komplement att ta fram när barnen leker med lera, målar, skriver eller ritar. Ta fram vaxduken så är bordet skyddat från eventuella repor eller skador som kan uppstå vid lek. 

Lättskött med vaxdukar

Att hålla sin vaxduk ren och fräsch är enkelt. Allt du behöver är en fuktig trasa att torka av vaxduken med efter en måltid.

Beställ din vaxduk efter ditt mått

Alla våra vaxdukar finns som metervara. Det betyder att du själv kan bestämma storleken på vaxduken efter just ditt behov. Därefter klipper vi din vaxduk för hand - det kallar vi för service!

Handla din vaxduk online hos Linea

Spana in vårt noga utvalda sortiment av vaxdukar och beställ hem din nya fina vaxduk redan idag! Alltid 14 dagars öppet köp när du handlar online på Linea.