Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

132 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Bad

Badrummet är en del i hemmet som vi gärna vill inreda med mjuka och sköna textilier. Många gånger kan ett badrum kännas lite hårt och sterilt, så att få in lite textilier bidrar till en varm och mjuk framtoning.

Ett enkelt sätt att piffa till badrummet är med färgglada handdukar och fina badrumsmattor. Försök även att få in lite växter så har du kommit en bra bit på vägen till en ganska billig peng.

Handdukar och badlakan

Vad är vore en dusch eller ett bad utan att få vira in sig i mjuka och sköna badlakan. Valet av badlakan är individuell, en del föredrar mjuka och fluffiga medan andra föredrar lite tunnare och hårdare. Det finns lite billigare handdukar/badlakan som har en utmärkt absorptionsförmåga.

Lineahemma.se har ett stort utbud av både badlakan och handdukar i härliga färgskalor och flera storlekar, även prisvärda storpack med 8 delar.

Badrumsmattor

Man kan uppleva golven lite kalla i de flesta badrum så en badrumsmatta blir en snygg detalj samt skönt att ställa sig på. Våra mattor är i bomull eller polyester och några har t.om. en halkfri baksida med latex. Ett tips är att köpa till ett halkskydd att lägga under de badrumsmattor som saknar latex.

Duschdraperier

Idag finns det ett stort utbud av duschdraperier. Att byta draperiet emellanåt är som att göra en liten minirenovering för en minimal peng. Det blir förändring med en gång! Våra draperier är vattenavvisande och av polyester i med fina mönster och färger!

Badrumstillbehör

Att inreda ett badrum är inte alltid så lätt. Ett badrum är ju bara ett badrum kan tyckas. Men prova t.ex. att ställa in en liten byrå eller förvaringskorg så har du ett helt plötsligt fått mer plats till förvaring av t.ex. handdukar med mera.