Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

31 artiklar
Sortera efter:

Hissgardiner och roll up-gardiner

Här hittar du ett brett utbud av fina hissgardiner, rullgardiner och roll up-gardiner till förmånliga priser. Med en hissgardin, rullgardin eller roll up-gardin kan du enkelt rulla upp och ner efter behov och är det utmärkta valet för dig som vill förändra din utsikt genom fönstret. Upptäck vårt utbud av roll up-gardiner som passar alla stilar och är ett snyggt sätt att rama in ditt fönster. Om du är ute efter en specifik färg eller storlek kan du lätt filtrera efter dina önskemål.

Hos oss på Linea handlar du alltid tryggt och enkelt online med bra priser och snabba leveranser.

 

Vad är en roll up-gardin?

Roll up-gardinerna är gardinkappor med justerbar höjd som går att anpassa efter fönstret eller för att reglera insyn och ljusinsläpp. Trä på gardinen på en gardinstång och vik eller rulla sedan upp gardinen till önskad längd. Använd banden för att knyta upp gardinen på rätt höjd.

Vi föreslår att du trär en lätt stång eller pinne genom kanalen på gardinens underkant, då blir den lättare att rulla och rullningen blir rak. Vill du istället ha lite häng på rullningen rullar du upp den utan pinne.