Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

300 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Mattor

En matta är så mycket mer än bara en matta! Det är en del som skapar rummet i sin helhet. Mattan kan vara bland det första du ser när du kommer in i ett rum. Oavsett om du väljer en ganska neutral färg eller någon som sticker ut så har den samma effekt och den ska naturligtvis vara skön att gå på.

Tillsammans med övrig inredning så har mattan en ljuddämpande effekt vilket ger en förbättrad akustik. 

Bomullsmattor och trasmattor

Prisvärda bomullsmattor och trasmattor är en bra investering. De är hållbara och tidlösa och passar in överallt! Idag finns både bomullsmattan och trasmattan i många fina färger och storlekar! 

Dörrmattor och trappstegsmattor

Designen på dörrmattorna varierar för att just du ska hitta din favorit. Den har ju flera funktioner, ge ett välkomnande intryck och även skydda golvet från smuts. Dörrmattor är slitstarka för att tåla fukt och smuts. Oftast så har de även en gummibaksida som gör att de inte glider omkring.

Om du har en trappa i anslutning till hallen så kan en matchande färg på trappstegsmattor ge ett mjukare intryck och är dessutom skönare att gå på. 

Fällar och skinnmattor

Trenden med skinnmattor och fällar fortsätter. En inredningsdetalj som många håller fast vid. Skinnmattan behöver nödvändigtvis inte ligga på golvet utan kan med fördel läggas över en gammal bänk eller stol, och vips så känns det som att du har en ny möbel! 

Luggmattor och ryamattor

En ryamatta upplevs som att den ger en mjukare och varmare känsla i rummet. Ryamattan lämpar sig såväl till vardagsrum som sovrum. Tänk dig att få gotta ner tårna i ryan en kylig morgon när du ska stiga upp! Även mattor med kortare lugg upplevs som lyxigt. Vi har ett stort urval av luggmattor med både kort och lite längre lugg, allt för att du ska hitta det du söker! 

Tuftade mattor

Vi kan rekommendera en tuftad matta om du vill känna lite extra lyx.

Ullmattor

Ull är ett fantastiskt och slitstarkt naturmaterial som håller år efter år. Ull är ett fett material som gör ullmattor väldigt lättskötta. 

Badrumsmattor

Man kan uppleva golven lite kalla i de flesta badrum så en badrumsmatta blir en snygg detalj samt skönt att ställa sig på. Våra mattor är i bomull eller polyester och några har t.om. en halkfri baksida med latex. Ett tips är att köpa till ett halkskydd att lägga under de badrumsmattor som saknar latex.