Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

Belysning

Vi nordbor älskar belysning i alla dess former. Inomhuslampor av alla de slag, utomhusbelysning, dekorationsbelysning… ja allt som lyser! Vi har det ganska mörkt stora delar av året så ljuskällor är viktiga för oss.

Det blir en helt annan atmosfär när man tänder upp t.ex. utebelysningen. Och ljussättningen inne nog så viktig. Vi tänder upp och låt oss kalla det mysbelysning när vi är hemma. Behöver vi extra ljus när vi ska göra något speciellt så kanske vi behöver en extra ljuskälla som taklampor eller en funktionell golvlampa.

Hur ska jag välja belysning?

Du bör först tänka efter i vilket rum ska du ha belysningen? Vad används rummet till? Har du ett rum med stort ljusinsläpp utifrån så kanske du bara behöver en enkel fönsterlampa eller bordslampa. Behöver du punktbelysning behöver du kanske en golvlampa med en extra arm som du kan rikta. Lineahemma.se har ett stort urval av belysning.

Bordslampor och fönsterlampor

Vi har nästan alla minst en ljuskälla i våra fönster. Antingen väljer vi att ha en så kallad fönsterlampa, som du hänger upp i fönstret. Finns i modern design och i den klassiska som funnits i många år. Och så har vi bordslampan, denna lampa går att placera precis vart som helst i hemmet, i fönstret, i ett hörn, på bord eller vart du nu än tycker den passar.

Golvlampor

En snygg golvlampa ger en personlig touch till rummet. Med andra ord en snygg inredningsdetalj som har en viktig funktion och den är enkel att flyttas runt om du vill möblera om.

Taklampor

Vill man att en större del av rummet ska lysas upp är en taklampa perfekt.

Vägglampor

Vägglampor i snygg design är ett enkelt inredningsknep. Dessa tar sällan stor plats och ger ett effektfullt sken som lyser upp från väggen.

Dekorationsbelysning

Att köpa dekorationsbelysning har blivit en trend och det finns ett stort utbud! Vi tycker det är trevligt med lite andra inslag i inredningen både inomhus och utomhus. Vi har börjat dekorera mer året runt nu, inte bara till jul med julgransljus och tomtar. Nu finns det bland annat dekorationer som drivs med solceller, batterier och även med fjärrkontroller.

Lampskärmar och lampfötter

Att byta sina lampskärmar är en relativt billig uppfräschning av dina gamla lampor. Man kan även bara byta ut själva lampfoten och behålla sin lampskärm som också ger en ny känsla.

Ljuskällor

Hos oss hittar du ett generöst utbud av ljuskällor. Det många inte tror är att det viktigt att ha rätt ljuskälla för att belysningen ska ge maximal effekt. Vi har både LED-, Halolux- och Halogenlampor samt dimbara ljuskällor.