Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

79 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Plädar

Om du letar efter en mjuk fleecepläd att krypa upp i framför tv:n eller en lyxig bomullspläd att svepa runt dig när du kopplar av i din favoritfåtölj, har vi allt du behöver för att hålla dig varm och bekväm.

Vi har ett brett utbud av plädar i olika material och stilar. Några material som vi har är fleece och 100% bomull. Våra fleeceplädar är tillverkade av högsta kvalitet, vilket ger en mjuk och behaglig känsla mot huden. Med våra bomullsplädar kan du lita på att du får en lyxig och elegant design samtidigt som du håller dig varm och bekväm.

Hos Linea tror vi på att det är detaljerna som gör skillnaden, och våra plädar är inget undantag. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och stil i vårt sortiment, samtidigt som vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Så oavsett om du letar efter en pläd för att hålla dig varm på vintern eller för att lägga till en mysig touch till din inredning, så har vi allt du behöver för att uppnå den perfekta stilen och komforten.