Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

90 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Blå gardiner

Hos Linea hittar du ett stort utbud av blå gardiner som kan ge ditt hem en lugn och avslappnad känsla. Du kan välja mellan olika färgskalor av blå, från ljusblått till mörkblått och turkos. Varje färgskala har olika nyanser, från mjuk pastell till djärva och livliga toner. För de som föredrar mönster finns det många alternativ bland annat broderade, blommiga eller rutiga gardiner, alla i olika nyanser av blått.

Olika nyanser av blå gardiner kan ha olika känslor i olika rum. Ljusblå gardiner kan ge en känsla av friskhet och lugn i ett sovrum eller badrum, medan mörkblå gardiner kan ge en elegant och sofistikerad touch till ett vardagsrum eller en matsal. En turkos gardin kan ge en livlig och glad känsla till ett barnrum eller en lekstuga. Oavsett vilken nyans av blått du väljer, kan du hitta gardiner som passar din stil hos Linea.