Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

Möbler

Att hitta sin stil gällande möbler kan vara nog så svårt. Ibland vill man bara ha det enkelt och minimalistiskt och sen nästa gång lite mer maffigt och lite lyxigt! Idag finns det ett enormt utbud och som är tillgängliga online att titta på och beställa 24 timmar om dygnet. Hitta din stil hos oss på lineahemma.se!

Bord

Ett bord kan vara en samlingspunkt, till exempel ett matbord där vi samlas, umgås och äter ihop. Det kan också vara en inredningsdetalj där du kan ställa saker på som du vill ska synas. På senare tid har även serveringsvagnen fått en betydande plats i våra hem. En snygg och praktisk möbel som är lätt att flytta runt.

Även brickborden har blivit populära att ha både inne och på t.ex. balkonger. Mycket praktisk bord där du har en avtagbar bricka!

Matgrupper

Förnya din köksmöbel eller matgrupp? Minst en matgrupp finns nog i varje hem. Hur stort och maffigt du vill ha det beror lite på ytan gruppen ska placeras på. Kanske ett runt bord med stolar passar bättre.

Runda bord kan ha ben eller vara av typen pelarbord (foten är i mitten av bordet). Fördelen med runda bord är man ser alla som sitter runt bordet utan att behöva böja sig fram.

Rektangulärt bord är nog den vanligaste formen och finns i stilren nordisk design. Oavsett vilket bord du väljer så är det riktigt snyggt att kombinera med färgglada och klädda karmstolar. Det är bara att mixa och matcha som du vill!  

Stolar och pallar

Se alltid till att ha stolar hemma. Idag gör det inget om du har olika former, storlekar och färg på dem. Det ger ju bara karaktär! Hos lineahemma.se hittar du snygga och moderna stolar till din matgrupp eller bara en stol för just dig! Pallen har fått sig ett aniktslyft och finns nu i flera olika färge, former och material. Satsa på en pall till hem!

Soffor och fåtöljer

Att möblera rummet med en soffa och en fåtölj ger hela rummet karaktär. Tänk efter vilken soffa som passar dig? Hur stort är rummet där du ska placera soffan? En modern och stilren modell ger ett nättare intryck samtidigt som färgen naturligtvis spelar roll. Just nu är sammet en trend som vi tror kommer hålla i sig en lång tid framöver.

För det lite mindre rummet kanske du bara ska ha en 3-sits soffa, men om du har det lite större rum, bygg då på med 2 stycken 3-sits soffor som står mitt emot varandra med ett bord emellan.

En fåtölj i tidlös design är mer än bara en fåtölj. Den är lättplacerad och blir ofta en favorit att sitta i. Vi har mjuka fåtöljer med fotpall och även den lite nättare modellen i flera härliga färger.

Hyllor och förvaring

Knyt ihop stilen med hyllor och förvaring! Vi har byråer i skandinavisk stil i natursköna färger och material. För att få en trivsam atmosfär kombinera gärna – stilrent och modernt möter klassiskt och tidlöst.

Stols- och möbelöverdrag

Har du en gammal soffa som du vill ge ett ansiktslyft? Då är det enkelt att bara dra på ett möbelöverdrag i passande färg. Ibland händer det att vi behöver skydda våra möbler av olika skäl, till exempel om vi ska ha djur i soffan och slippa smuts från tassar och en massa hår, lätt att ta av och tvätta eller bara hänga ut och vädra.