Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

 

 

 

94 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Pussel

Är du ute efter ett pussel? Då har du kommit rätt! Här hittar du mängder av pussel med olika motiv från välkända varumärken.

Pussel är ett bra sätt att fördriva tiden med, ensam eller med familjen. Sätt på lite musik i bakgrunden, ta fram snacks och vips har du en perfekt pusselkväll framför dig!

Pussel för alla

Börjar du försiktigt med 300 bitar eller ger du dig i kast med kanske 2000 bitar direkt? 

När man öppnar upp pusselkartongen känns det ibland nästan helt omöjligt att hitta två bitar som passar ihop. Men sen hittar man en, två, tre hörnbitar och helt plötsligt så är man färdig med ramen för pusslet - då är man fast.

Är du nybörjare med pussel rekommenderar vi att man börjar försiktigt med 300-500 bitar. Är du van med att pussla så har vi såklart klurigare motiv med pusselbitar upp till 2000. 

Ett måste, enligt oss, är att lägga sitt pussel på en pusselmatta. Då kan man enkelt rulla ihop pusslet och bära bort det när man är klar. Sen när man är sugen på att pussla igen så är det bara att rulla upp pusselmattan och fortsätta där man slutade.

Rogivande med att pussla

Att lägga pussel är väldigt rogivande och jämförs ofta med mindfulness, då man fokuserar, får ett lugn och kommer till ro. 

Pussel är, förutom mindfullness, också rena hjärngympan. Undersökningar visar att man tränar både sin hjärna och intelligens flitigt när man lägger ett pussel. 

Köp dina pussel hos Linea

Att handla sitt pussel hos Linea är väldigt enkelt och smidigt. Du handlar alltid med 14 dagars öppet köp och du får även fri frakt vid köp över 599 kr.

Välkommen att handla hem ditt pussel hos oss redan idag!